• 06 27 06 38 57
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  CONTACTGEGEVENS

  CrossFit Scheveningen

  Visafslagweg 50

  2583 DM Den Haag

  06 27 06 38 57

  vincent@crossfit-scheveningen.nl

  routebeschrijving

  STUUR ONS EEN BERICHT

  Bezig het bericht te versturen. Een moment a.u.b.

  Bedankt voor je bericht! Je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.

  Oeps er is iets niet goed gegaan. Probeer het nog eens.

  Alle velden zijn verplicht

About CrossFit

Wat is CrossFit®?

CrossFit® is een manier van fitness die Weightlifting, Cardio & Gymnastics combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit uitgevoerd waarbij het hele lichaam betrokken wordt: tillen, gooien, duwen, trekken, klimmen, springen en rennen. CrossFit® is evidence based; het is bewezen dat Crossfit® een efficiënt, zeer effectief en veilig programma is.

LEES MEER OVER CROSSFIT

CrossFit® Training

Een CrossFit® Workout duurt gemiddeld 1 uur. Iedere atleet traint, binnen een kleine groep op individueel niveau! Alle deelnemende atleten worden actief en dus persoonlijk door een gecertificeerd CrossFit® Trainer. De training bestaat globaal uit 4 delen. CrossFit® is natuurlijk constant gevarieerd en kan het eerste gedeelte bestaan uit een op de WOD afgestemde warming up alsmede mobility oefeningen. Hierop volgt vaak in het tweede deel een Techniek en of Strenght training. Definitly last but not least is er de “WOD” Work Out of the Day, een zogenaamde Trade Mark van CrossFit®. We sluiten de training af met een cooling down.

Work Out of the Day (WOD)

De “WOD” bestaat uit een zeer kritisch op elkaar afgestemd aantal oefeningen welke in cirquit vorm door de atleet worden uitgevoerd en afgewerkt. Hier kan het gaan om bijvoorbeeld een vooraf aantal bepaald aantal ronden (3 – 5 of x?) af te leggen in een zo kort mogelijke tijd. Of dat men binnen een vooraf bepaalde tijd (12, 20, 30 of x minuten) zoveel mogelijk rondes aflegt. Tevens zijn er dagen waar wij de atleet vragen afhankelijk van een sport specifiek onderdeel, ofwel lang en minder intensief, of juist op pure kracht vragen zich maximaal te geven. Wat het ook wordt; het is gevarieerd, functioneel en staat garant voor ton’s of rewarding fun!

DIRECT NAAR DE WOD’s VAN DEZE WEEK!

COPYRIGHT ©CrossFit Scheveningen 2018