• 06 27 06 38 57
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  CONTACTGEGEVENS

  Crossfit Scheveningen

  Visafslagweg 50

  2583 DM Den Haag

  06 27 06 38 57

  vincent@crossfit-scheveningen.nl

  routebeschrijving

  STUUR ONS EEN BERICHT

  Bezig het bericht te versturen. Een moment a.u.b.

  Bedankt voor je bericht! Je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.

  Oeps er is iets niet goed gegaan. Probeer het nog eens.

  Alle velden zijn verplicht

Meer over CrossFit

Wat is CrossFit?

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd waarbij het hele lichaam betrokken wordt: tillen, gooien, duwen, trekken, klimmen, springen en rennen. CrossFit is evidence based; het is bewezen dat Crossfit een efficiënt, zeer effectief en veilig programma is.

De CrossFit trainingsmethode die in de jaren negentig in Amerika is ontwikkeld heeft tot doel de beoefenaar optimaal voor te bereiden op “het onverwachte” of te wel General Physical Prepardnes. Oorspronkelijk werd het alleen gebruikt door overheidsdiensten (Leger, Politie, Brandweer) maar bleek het programma even zo effectief voor niet-professionals en top atleten.

Internationaal gerespecteerd!

CrossFit is een internationaal gerespecteerde, volwaardige sport. Tijdens de voorrondes voor deelname aan het wereldkampioenschap CrossFit, de zogenaamde CrossFit Open Games, deden er dit jaar maar liefst 325.000 atleten mee!
Met ruim 12.250 officieel bij CrossFit HQ aangesloten vestigingen doen er naar schatting meer dan 1.5 miljoen mensen dagelijks aan de snelst groeiende sport die CrossFit heet.

COPYRIGHT ©CrossFit Scheveningen 2018