• 06 27 06 38 57
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  CONTACTGEGEVENS

  CrossFit Scheveningen

  Visafslagweg 50

  2583 DM Den Haag

  06 27 06 38 57

  vincent@crossfit-scheveningen.nl

  routebeschrijving

  STUUR ONS EEN BERICHT

  Bezig het bericht te versturen. Een moment a.u.b.

  Bedankt voor je bericht! Je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.

  Oeps er is iets niet goed gegaan. Probeer het nog eens.

  Alle velden zijn verplicht

FAQ

Wat trainen we niet?

Je zult in onze CrossFit Box geen geïsoleerde spieren trainen.

Waar richten wij ons op?

Wij werken zoveel mogelijk met compound oefeningen (meerdere gewrichten en spiergroepen). Het gaat hier om functionele bewegingen, met een hoge intensiteit en met een grote variatie aan oefenvormen. De oefeningen zijn alles behalve willekeurig, door een uitgekiend programma zijn ze kort en intensief en leveren verbluffende resultaten. Door deze complete en intense lichaamsbewegingen verbeter je dus niet alleen het uithoudingsvermogen, maar worden ook je coördinatie, kracht en explosiviteit enorm verhoogt. En daarbij bouw je aan een zeer atletisch lichaam. Wij denken niet in spieren, maar in bewegingen en uiteindelijk wordt iedereen ‘CrossFit’.

Een fit en gezond leven

De weg naar een fit en gezond leven omvat echter meer dan alleen CrossFit trainingen; verantwoorde voeding en juiste lifestyle keuzes zijn hiervoor minstens zo belangrijk. Hierdoor zullen de positieve effecten van geleverde energie bepalend zijn voor de toekomst van iedere CrossFit atleet.

Voor wie is CrossFit?

Wat het doel van een individu ook is, betere gezondheid, strakker in je vel, meer spierkracht, CrossFit is een manier om dit te realiseren. (Top)sporters worden fysiek tot het maximale uitgedaagd, vrouwen en mannen worden door de slimme programmering sterk, snel en strak, maar niet buiten proportie. En natuurlijk hebben ook ouderen voordeel bij een op hun niveau geschaalde CrossFit training. Denk jij dat dit bij je past…doe dan een keer mee! Of kom een keer kijken naar een van de Work Outs van Maandag t/m Zaterdag. Voor onze openingstijden klik je op het tabblad “ROOSTER” bovenaan deze pagina!

COPYRIGHT ©CrossFit Scheveningen 2018